wb50pluspartij

Wat kun je doen met lege flessen?

Veel mensen kopen waterflessen of flessen met frisdrank in de supermarkt. De kans is groot dat je veel lege flessen thuis hebt liggen. Deze flessen kunnen natuurlijk niet zomaar weggegooid worden en zijn soms erg vervelend om te hebben. Vaak heb je geen zin om ze weg te brengen en blijven ze gewoon in een hoekje liggen. Weet jij ook niet wat je met deze flessen kunt doen? Dan kun je natuurlijk ze altijd wegbrengen naar de supermarkt en hiervoor statiegeld krijgen. De flessen worden dan opnieuw gebruik en in sommige gevallen verwerkt tot nieuwe producten. Dit is een duurzaam proces en dat is met plastic natuurlijk erg belangrijk.

 

Daarnaast zijn er ook aanbieders op het internet die graag lege flessen willen hebben. Deze bedrijven kunnen er namelijk ook nieuwe flessen van maken, maar speciale flessen. Het plastic van de flessen die je niet gebruikt kan op verschillende manieren opnieuw gebruikt worden. Kijk daarom op het internet naar verschillende aanbieders die dit opkopen, zodat je ook van jouw flessen af bent. Daarnaast zijn er andere mogelijkheden met deze flessen en is er veel mogelijk. Wil jij weten wat je er allemaal mee kunt doen? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat jij weet wat je kunt doen.

Opnieuw vullen

Lege flessen hoeven niet nutteloos te zijn en je kunt ze ook gewoon thuis gebruiken. In de zomerperiode is het vaak ontzettend warm en wordt er veel water gedronken. Water uit de kraan is vaak niet heel erg koud, maar je kunt het wel koud maken. Vul de flessen die leeg zijn met water en zet deze in de koelkast of in de vriezer. Het water wordt op deze manier heel erg koud en dat is natuurlijk erg lekker als het warm is. Let wel op, want je wilt niet te lang de fles in de vriezer houden, hierdoor kan de hele fles bevriezen.

Lege flessen als decoratie

Je kunt lege flessen ook op een creatieve manier gebruiken en dit is heel erg leuk. Decoratie in huis is heel belangrijk en met deze flessen is veel mogelijk. Op het internet is veel inspiratie te vinden over dit idee en is er ook ontzettend veel mogelijk. Je kunt een veel warmere decoratie geven aan jouw woning met de lege flessen. Je kunt de flessen omwikkelen met wol en op deze manier ergens neer zetten.

 

In sommige gevallen kan het ook handig zijn om lege flessen te kopen. Veel bedrijven kunnen hier veel aan hebben, als ze bijvoorbeeld iets willen verkopen wat in een fles moet. Op het internet zijn verschillende aanbieders te vinden, waar je deze flessen in bulk kunt inkopen. Het is wel belangrijk dat je een specialist vindt op het gebied van plastic flessen, zodat je zeker weet dat de flessen een hoge kwaliteit hebben. Je wilt namelijk dat de flessen lang meegaan en niet zomaar kapot gaan bij het vervoeren. Bij het kopen van de plastic flessen moet je rekening houden met de inhoud van de fles, deze kan namelijk groot zijn, maar ook klein.